2nd OCTOBER

FILTER
  • VIEW BY: TODAY / TOMORROW
FRIDAY 2 OCTOBER 2020
12:55 am - 2:25 am (1.5 hours)
Radio New Zealand Checkpoint

Checkpoint is RNZ’s weekday drive-time news programme hosted by Lisa Owen

Checkpoint is RNZ’s weekday drive-time news programme hosted by Lisa Owen

  • News & Current Affairs
  • PGRParental Guidance Recommended
  • Radio New Zealand
2:25 am - 3:25 am (1 hour)
ONE News @ 6pm

Join the ONE News @ 6pm team Simon and Wendy as they bring you the latest news from here and abroad.

Join the ONE News @ 6pm team Simon and Wendy as they bring you the latest news from here and abroad.

  • News & Current Affairs
  • GFor General Viewing
3:25 am - 3:50 am (25 minutes)
Seven Sharp

Seven Sharp - Join Hillary Barry and the team for a fresh perspective on today's stories.

Seven Sharp - Join Hillary Barry and the team for a fresh perspective on today's stories.

  • News & Current Affairs
  • GFor General Viewing
3:55 am - 4:55 am (1 hour)
NewsHub

New Zealand's Latest & Breaking News, World, Sport, Weather, Entertainment, Politics and more. Your news y updating you .. Live @4.30pm Monday to Friday

New Zealand's Latest & Breaking News, World, Sport, Weather, Entertainment, Politics and more. Your news y updating you .. Live @4.30pm Monday to Friday

  • News & Current Affairs
  • PGRParental Guidance Recommended
4:40 am - 5:10 am (30 minutes)
The Project EP1

TV3's latest primetime current affairs show is an engaging mx of stories that matter from New Zealand and around the world.  Join Jesse Mulligan, Kanoa Lloyd and Josh Thomson Monday to Fridays!

TV3's latest primetime current affairs show is an engaging mx of stories that matter from New Zealand and around the world.  Join Jesse Mulligan, Kanoa Lloyd and Josh Thomson Monday to Fridays!

  • News & Current Affairs
  • PGRParental Guidance Recommended
6:00 am - 9:00 am (3 hours)
The AM Show

A brand new morning show on Three & RadioLIVE. Fast-paced, informative and fun, it's everything you need to start your day. Join Duncan Garner, Amanda Gillies and Mark Richardson 6 - 9am weekdays for news, the best interviews and plenty of laughs - plus a few surprises.

A brand new morning show on Three & RadioLIVE. Fast-paced, informative and fun, it's everything you need to start your day. Join Duncan Garner, Amanda Gillies and Mark Richardson 6 - 9am weekdays for news, the best interviews and plenty of laughs - plus a few surprises.

  • News & Current Affairs
  • PGRParental Guidance Recommended
9:05 am - 11:05 am (2 hours)
What Now S2017, EP9

What Now is back with more gunge, foam, games ... and a brand new set! Made with the support of NZ on Air

What Now is back with more gunge, foam, games ... and a brand new set! Made with the support of NZ on Air

  • Childrens
  • GFor General Viewing
11:00 am - 11:25 am (25 minutes)
Fanimals EP175

Join the Fanimals family and their furry friends for an animal education! Meet the Kiwi kids who are nuts about animals, and the rescued pets finding new homes.

Join the Fanimals family and their furry friends for an animal education! Meet the Kiwi kids who are nuts about animals, and the rescued pets finding new homes.

  • Factual/Documentary/Lifestyle
  • GFor General Viewing
11:25 am - 11:50 am (25 minutes)
Fanimals EP176

Join the Fanimals family and their furry friends for an animal education! Meet the Kiwi kids who are nuts about animals, and the rescued pets finding new homes.

Join the Fanimals family and their furry friends for an animal education! Meet the Kiwi kids who are nuts about animals, and the rescued pets finding new homes.

  • Factual/Documentary/Lifestyle
  • GFor General Viewing
12:00 pm - 12:30 pm (30 minutes)
Midday News

Midday News - Making sure you stay ahead of the latest news, both nationwide and internationally, from the ONE News team at midday.

Midday News - Making sure you stay ahead of the latest news, both nationwide and internationally, from the ONE News team at midday.

  • News & Current Affairs
  • PGRParental Guidance Recommended
12:35 pm - 12:58 pm (23 minutes)
Country Calendar S2019, EP32

Hyundai Country Calendar is New Zealand's longest-running TV series! Learn about different aspects of farming from around New Zealand

Hyundai Country Calendar is New Zealand's longest-running TV series! Learn about different aspects of farming from around New Zealand

  • Factual/Documentary/Lifestyle
  • PGRParental Guidance Recommended
1:00 pm - 2:24 pm (1.4 hours)
Talanoa with Tupe: Election Special

Election Special – Tupe sits down with 3 candidates from the Labour Party, National Party and the Green Party to find out more about them individually and some of their par

Election Special – Tupe sits down with 3 candidates from the Labour Party, National Party and the Green Party to find out more about them individually and some of their party policies.

Read more
  • Politics
  • GFor General Viewing
  • Oriana TV
2:25 pm - 2:50 pm (25 minutes)
Real Pasifik EP4

Chef Robert Oliver travels to Pacific resorts where he meets local chefs. Together they explore the untold cuisines of the Pacific, connecting local, traditional food producers with Pacific tourist economies.  Series 1 Programme  4: Fiji

Chef Robert Oliver travels to Pacific resorts where he meets local chefs. Together they explore the untold cuisines of the Pacific, connecting local, traditional food producers with Pacific tourist economies.  Series 1 Programme  4: Fiji

  • Factual/Documentary/Lifestyle
  • GFor General Viewing
2:55 pm - 3:25 pm (30 minutes)
Tagata Pasifika EP43

Tagata Pasifika  the latest New Zealand Pacific news and festival activities:  3rd programme in series of Election Debate

Tagata Pasifika  the latest New Zealand Pacific news and festival activities:  3rd programme in series of Election Debate

  • News & Current Affairs
  • PGRParental Guidance Recommended
3:25 pm - 4:25 pm (1 hour)
Whakatau 2020 Elections EP3

Māori Television will lead election coverage of the Māori electorates. 

Māori Television will lead election coverage of the Māori electorates. 

  • Politics
  • PGRParental Guidance Recommended
4:30 pm - 5:00 pm (30 minutes)
NewsHub

 New Zealand's Latest & Breaking News, World, Sport, Weather, Entertainment, Politics and more. Your news you want now!

 New Zealand's Latest & Breaking News, World, Sport, Weather, Entertainment, Politics and more. Your news you want now!

  • News & Current Affairs
  • PGRParental Guidance Recommended
5:00 pm - 6:00 pm (1 hour)
Radio New Zealand Checkpoint

heckpoint is RNZ’s weekday drive-time news programme hosted by Lisa Owen

heckpoint is RNZ’s weekday drive-time news programme hosted by Lisa Owen

  • News & Current Affairs
  • PGRParental Guidance Recommended
  • Radio New Zealand
6:00 pm - 7:00 pm (1 hour)
ONE News @ 6pm

Join the ONE News @ 6pm team Simon and Wendy as they bring you the latest news from here and abroad.

Join the ONE News @ 6pm team Simon and Wendy as they bring you the latest news from here and abroad.

  • News & Current Affairs
  • GFor General Viewing
7:00 pm - 7:25 pm (25 minutes)
Seven Sharp

Seven Sharp - Join Hillary Barry and the team for a fresh perspective on today's stories.

Seven Sharp - Join Hillary Barry and the team for a fresh perspective on today's stories.

  • News & Current Affairs
  • GFor General Viewing
7:30 pm - 8:30 pm (1 hour)
NewsHub

 .New Zealand's Latest & Breaking News, World, Sport, Weather, Entertainment, Politics and more. Your news you want now!

 .New Zealand's Latest & Breaking News, World, Sport, Weather, Entertainment, Politics and more. Your news you want now!

  • News & Current Affairs
  • PGRParental Guidance Recommended
8:15 pm - 8:45 pm (30 minutes)
The Project EP1

TV3's latest primetime current affairs show is an engaging mx of stories that matter from New Zealand and around the world.  Join Jesse Mulligan, Kanoa Lloyd and Josh Thomson Monday to Fridays!

TV3's latest primetime current affairs show is an engaging mx of stories that matter from New Zealand and around the world.  Join Jesse Mulligan, Kanoa Lloyd and Josh Thomson Monday to Fridays!

  • News & Current Affairs
  • PGRParental Guidance Recommended
8:30 pm - 8:55 pm (25 minutes)
7 Days EP7

 7 days is back.....Catch up with Jeremy Corbett,  with team captains Dai Henwood and Paul Ego and some of New Zealand's finest comedians  pit their wits against the week's news and each other .  |  For Adults Only - Certain scenes may contain offensive language

& other content that may offend.

Read more
  • Entertainment/Comedy/Movies
  • PGRParental Guidance Recommended
8:40 pm - 9:10 pm (30 minutes)
Te Ao

Presented by Piripi Taylor, Rahia Timutimu, and a team of experienced reporters and crew who bring you the latest local, national and international stories, 365 days of the year.

Presented by Piripi Taylor, Rahia Timutimu, and a team of experienced reporters and crew who bring you the latest local, national and international stories, 365 days of the year.

  • News & Current Affairs
  • GFor General Viewing
9:35 pm - 10:30 pm (55 minutes)
The Breakdown EP37

Breakdown continues with..Join former All Black legend Jeff Wilson for The Breakdown as he zones in on the key water-cooler moments from the weekend's rugby with a discussion panelof former top players and experts.

Breakdown continues with..Join former All Black legend Jeff Wilson for The Breakdown as he zones in on the key water-cooler moments from the weekend's rugby with a discussion panelof former top players and experts.

  • Sports
  • PGRParental Guidance Recommended
10:45 pm - 11:15 pm (30 minutes)
NewsHub

 .New Zealand's Latest & Breaking News, World, Sport, Weather, Entertainment, Politics and more. Your news you want now! Newshub Late

 .New Zealand's Latest & Breaking News, World, Sport, Weather, Entertainment, Politics and more. Your news you want now! Newshub Late

  • News & Current Affairs
  • PGRParental Guidance Recommended
11:20 pm - 11:45 pm (25 minutes)
The Crowd Goes Wild

The Crowd Goes Wild - Join the team for this laid back NZ sports talk show every weekday evening. It is made up of the latest sports results, sports news and interviews with young and old New Zealand sportspeople.

The Crowd Goes Wild - Join the team for this laid back NZ sports talk show every weekday evening. It is made up of the latest sports results, sports news and interviews with young and old New Zealand sportspeople.

  • Entertainment/Comedy/Movies
  • PGRParental Guidance Recommended

ANNOUNCEMENTS

The Cook Islands parliament is sitting to elect a new prime minister, as...

Pacific nations and territories have been urged to diversify their tourism...